Last minute - "Lucky Guest"

Miből áll a "Lucky Guest" akció?

Örömmel értesítjük, hogy a Szent Korona Panzió elindítja a "Lucky Guest" szolgáltatását, ami a Szerencsés vendégeket 25% kedvezményre jogosítja fel szállásuk árából!

Ajánlatunk azoknak a vállalkozó szellemű kedves leendő utazóknak szól akik szeretnek játszani, szeretik az izgalmakat és könnyen alkalmazkodnak a váratlan helyzetekhez.

Hogyan veheti igénybe ezt a 25% kedvezményt?

Egyszerűen ír egy e-mailt, aminek a tárgyában szerepel a "Lucky Guest" és megjelöli az önnek megfelelő időpontot/időpontokat.

Hogy mi ebben az izgalom?

Jelentkezését, félre tesszük és csak néhány nappal az utazás előtt foglalhat be a kedvezményes áron, ha nincs rá fix (teljes árú) jelentkező, ez annyit jelent, hogy a foglalásokat az Ön utazási szándékától függetlenül kezeljük.

Mielőtt betelne az Ön által megjelölt időpont, természetesen értesítjük róla és így lehetősége van teljes áron befoglalni.

De, ha marad helyünk az Ön számára, néhány nappal az utazás előtt értesítjük róla, hogy Ön a szerencsés vendég és 25%-os kedvezménnyel veheti igénybe a szállását, amely egy összegben fizetendő.

 
Lucky Guest

A "Lucky Guest" kedvezmény korlátlanul igénybe vehető, bármikor és bárhányszor. Egyszer biztosan bejön! Próbáld ki!

© 2023 Fam. Thurszky 5570 Mautendorf, Ledermoos 330 Österreich
Tel.: 0043647270208, +36-20-206-7002, +36+70-633-6345