Panzió bemutatása

Síparadicsom mellett...

A Szent Korona Panzió a Tauern hegység leghóbiztosabb síparadicsoma, Obertauern mellett, egy hangulatos középkori falucskában Mauterndorfban épült. Télen a havasi lejtõk, nyáron pedig a csodálatos alpesi környezet varázsolja el a látogatókat.

Szent Korona Panzió - Mautendorf

Nyugodt, kellemes környezetben fekszik, 7 db négyszemélyes apartmannal és 5 db kétágyas, egyenként két pótággyal bõvíthetõ szobával rendelkezik.

A panzió saját parkolóval rendelkezik, mely elég nagy még buszos csoportok fogadására is. A parkoló ingyenesen áll vendégeink rendelkezésére.

A panziótól a falu központjától kb. 250m-re található. Esténként érdemes egy hangulatos sétát tenni a középkori központban. Itt gyakran fogadják esti programok az érdeklõdõket.

Elhelyezés

4 személyes stúdiókban:
2+2 ágyas stúdiók, melyek rendelkeznek két franciaággyal, vagy egy franciaággyal és egy emeletes ággyal, vagy egy franciaággyal és egy franciaággyá kinyitható ággyal.

Egy két-légterû apartman, négy, fallal osztott, de egy légterû stúdió, és két egy légterû stúdió áll a Vendégek rendelkezésére. A konyharész teljesen felszerelt: edénykészlettel, mikrohullámú, grillezõ sütõvel, kávé-tea fõzõvel, hûtõszekrénnyel (kis mélyhûtõ résszel), elektromos tûzhellyel. Az apartmanok zuhanyozóval / WC-vel rendelkeznek, SAT-TV-vel felszereltek, DVD lejátszó és filmek kölcsönzési lehetõségével.

4 ágyas szobákban:
A szobák berendezése és felszereltsége azonos az apartmanokéval, de kisebb légterûek és nem rendelkeznek konyharésszel.

Ellátás

Gazdag büféreggeli, amely a stúdiók szolgáltatásaiban is benne foglaltatik. Félpanzió igényelhetõ, a 3 fogásos vacsora ára 20 Euro/ fõ/éj.

 

© 2023 Fam. Thurszky 5570 Mautendorf, Ledermoos 330 Österreich
Tel.: 0043647270208, +36-20-206-7002, +36+70-633-6345