Wellness- és vízi programok

Wellnes és vízi programok

Wellness, élményfürdő

Lungau szerencsés fekvésének köszönhetően napos éghajlattal rendelkezik. Nincs is annál tökéletesebb érzés nyáron, mint áztatni magunkat a medencében a hegy lábainál és érezni, ahogy a nap sugarai csiklandozzák bőrünket.

A tamswegi fürdőben gyerekeknek a vízi csúszda, gyermekmedence(30 ° C), élmény rész és a műugrótorony (1 és 3 méteres) a felnőtteknek pedig 25° C-os vízhőmérséklet és egy strandröplabda pálya garantálja az egész napos kikapcsolódást! Az igazi wellness érzést a 25 méteres beltéri medencén kívül a masszázságy, szauna és a talaj forrás biztosítja.

A mariapfarri Egészség és Wellness centerben a jakuzzi, a Kneipp féle lábfürdő ( a jobb vérkeringésért), szépségápolás és a kihagyhatatlan masszázs várja a kedves látogatókat.

Jöjjön hozzánk egy wellness hétre vagy hétvégére és tegyen róla, hogy megszabaduljon a stressz okozta rossz energiáktól!

 

Canyoning, Rafting

Mauterndorf környékén is megtalálhatók a megashegyekben jellemző extrém sportok. A Múr, Ausztria 2. legnagyobb folyója kiváló terepet biztosít ezen sportokhoz.
Információ és foglalás
Lungau-Active, Firn Sepp
Tel and Fax: +43 (0) 6472 - 7013

 

Horgászat

Kedves Horgászok!
A panzió környékén elég sok lehetőség van kifogni a nagyobbnál nagyobb halacskákat. Egy ideális hely a horgászatra egy csodálatos környezetben. No ezt lehet mutogatni a barátoknak

Kb. 10-15 km-es körzetben található horgászhelyek: Göriach, Muhr, Ramingstein, Tamsweg és Untertauern
www.freizeitpark-untertauern.com

 

Búvárkodás

Június végétől Szeptember közepéig fantasztikus és speciális élményt ajánl a csodálatos és érintetlen víz alatti világ, az Obertauerni hegyi tavak. További információk:
www.obertauern.com/...

 

Vízesés

Obertauern-től pár percre található a Johanneswasserfall és a Gnaden falls. Két gyönyörű vízesés várja a természet vándorait

© 2024 Fam. Thurszky 5570 Mautendorf, Ledermoos 330 Österreich
Tel.: 0043647270208, +36-20-206-7002, +36+70-633-6345